Το Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού γιορτάζει τα 14α γενέθλιά του και σας προσκαλεί

Το Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού γιορτάζει τα δέκατα τέταρτα γενέθλιά του. Mε την αφορμή αυτή, το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) διοργανώνει επετειακές εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους:

Σάββατο 8 Απριλίου (ώρα 20.30′): Τραγουδώντας για το Μουσείο
Η τετράφωνη μικτή χορωδία του Μουσικού Ομίλου Σπάρτης, με τη συνοδεία της Μαρίας Βελμάχου στο πιάνο, και υπό τη διεύθυνση του μαέστρου, συνθέτη και καθηγητή ανωτέρων θεωρητικών μουσικής Νίκου Καριώτη, θα πλημμυρίσει τους χώρους του μουσείου με εκκλησιαστικές, παραδοσιακές και σύγχρονες μελωδίες, ερμηνεύοντας ένα μουσικό πρόγραμμα εναρμονισμένο και με την κατανυκτική ατμόσφαιρα της Μεγάλης Εβδομάδας που ακολουθεί.

Μ. Τετάρτη 12 Απριλίου (ώρες 15.00′ και 16.30′): Ξεναγήσεις
Ο ξεναγός Δημήτρης Βλαχάκος θα περιηγηθεί τη μόνιμη έκθεση, οδηγώντας το κοινό σε ένα διαχρονικό ταξίδι στον πολιτισμό της ελιάς και του ελαιόλαδου.
Μέγιστος αριθμός συμμετοχών ανά ομάδα: 30.
Διάρκεια ξενάγησης: 60 λεπτά.

Η συμμετοχή και στις δύο εκδηλώσεις είναι δωρεάν. Για τις ξεναγήσεις είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 27310 89315 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10.00′ – 18.00′).

Εξάλλου, στο πλαίσιο του εορτασμού των γενεθλίων του μουσείου, την Τετάρτη 12 Απριλίου η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.