Το πέρασμα της 12ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών από το Δήμο Μονεμβασίας

lampadidromia aimodoton (2)

lampadidromia aimodoton (2)

Η ανθρωπιά αξιολογείται από την προσφορά στους άλλους.

Αυτή την ανθρωπιά απέδειξε η συμμετοχή εκατοντάδων πολιτών που συμμετείχαν στη λαμπαδηδρομία εθελοντών αιμοδοτών η οποία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στις δημοτικές ενότητες Μολάων και Ασωπού του δήμου Μονεμβασίας.

Επρόκειτο για μια πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Ναυταθλητικού Συλλόγου Ελαίας «Η Βιανδίνη». Η 12η Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών ξεκίνησε από την Αθήνα στις 22 Αυγούστου και κατέληξε στην Πτολεμαΐδα, όπου πραγματοποιήθηκε η 27η Αμφικτιονία των Εθελοντών Αιμοδοτών.

Το Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Πολιτισμού και Αθλητισμού του δήμου Μονεμβασίας αγκάλιασε αυτή την πρωτοβουλία και παράλληλα απηύθυνε πρόσκληση στους συλλόγους που διαθέτουν τράπεζες αίματος, στους πολίτες, αλλά και γενικότερα στους φορείς της περιοχής, να συμμετάσχουν στη λαμπαδηδρομία. Η ανταπόκριση στο κάλεσμα ήταν πρωτόγνωρη.

(φωτο Μιχάλης Καρούνης)

lampadidromia aimodotonlampadidromia aimodoton (1)lampadidromia aimodoton (3)lampadidromia aimodoton (4)lampadidromia aimodoton (5)lampadidromia aimodoton (6)lampadidromia aimodoton (7)lampadidromia aimodoton (8)lampadidromia aimodoton (9)lampadidromia aimodoton (10)lampadidromia aimodoton (11)