Το Σπάρταθλον μέσα από τον φακό της Λέσχης Φωτογραφίας Σπάρτης

Για 9η συνεχή χρονιά η Λέσχη Φωτογραφίας Σπάρτης, ως επίσημος φορέας φωτογράφησης του Σπάρταθλον, με είκοσι διαπιστευμένα μέλη φωτογράφησε τον αγώνα από την εκκίνηση έως και τον τερματισμό με το υλικό που συγκεντρώθηκε να ξεπερνά τις 6.000 φωτογραφίες.

Εξάλλου, κατά την διάρκεια του αγώνα και της παραμονής των αθλητών στη Σπάρτη λειτούργησε έκθεση φωτογραφίας της Λέσχης με θέμα “Spartathlon”, στην κεντρική πλατεία και στο χώρο μπροστά από το άγαλμα του Λεωνίδα, κατά την οποία οι αθλητές, οι συνοδοί και το κοινό της πόλης είχαν την δυνατότητα να θαυμάσουν τα έργα των μελών της.

Επίσης τοποθετήθηκαν είκοσι έξι φωτιζόμενες γιγαντοαφίσες με φωτογραφίες αθλητών κατά μήκος της λεωφόρου Κων. Παλαιολόγου ενώ πραγματοποιήθηκε και ζωντανή φωτογραφική μετάδοση του αγώνα από το διαδίκτυο.

Το φωτογραφικό υλικό βρίσκεται στο επίσημο site του Σπάρταθλον https://www.flickr.com/photos/spartathlon/collections/72157711220294701/ από όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κατεβάσουν δωρεάν σε υψηλή ανάλυση όσες φωτογραφίες θέλουν.