Τσικνοπέμπτη με το ΚΑΠΗ Μολάων

kaph Molaon pita 5

Στo εστιατόριο “Πλεονέκτημα” στους Μολάους γιόρτασαν την Τσικνοπέμπτη τα μέλη του τοπικού ΚΑΠΗ.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο δήμαρχος Μονεμβασίας κ. Ηρακλής Τριχείλης, οι αντιδήμαρχοι των δημοτικών ενότητων Μολάων και Ζάρακα κ.κ. Κωνσταντίνος Μαυρομιχάλης και Παναγιώτα Πριφτάκη, η πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Πολιτισμού και Αθλητισμού δήμου Μονεμβασίας κ. Παναγιώτα Αλειφέρη και ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Μολάων κ. Ευθύμιος Κοντοσταθάκος.


Η κ. Αλειφέρη εξήρε για άλλη μια φορά τη σοβαρή και υπεύθυνη δουλειά που γίνεται στο ΚΑΠΗ Μολάων από τις κ.κ. Καλλιόπη Καρυτσιώτη και Βίκυ Αγκώτη, ευχόμενη σε όλους καλές απόκριες. Κατόπιν κάλεσε για έναν χαιρετισμό το δήμαρχο, ο οποίος ευχήθηκε σε όλους υγεία και έδωσε ραντεβού για του χρόνου.

Η κ. Καρυτσιώτη ενημέρωσε για την αξιέπαινη πρωτοβουλία του ΚΑΠΗ η αφορά στην εκστρατεία “Παστίλιες για τον πόνο του άλλου”. Πρόκειται για πακέτα με καραμέλες, των οποίων τα έσοδα διατίθενται στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα, που χωρίς να υπολογίσουν κόπο, έξοδα και κινδύνους προσφέρουν αφιλοκερδώς και τρέχουν σε κάθε γωνιά της Γης που υποφέρει. Η ομιλήτρια τόνισε επίσης ότι είναι το πρώτο ΚΑΠΗ στην Ελλάδα που αναλαμβάνει την πρωτοβουλία να προωθήσει αυτές τις παστίλιες, “δραστικό συστατικό” των οποίων είναι η αλληλεγγύη, ώστε να κρατηθούν χιλιάδες ασθενείς στη ζωή.

Η βραδιά τελείωσε με την κλήρωση τεσσάρων δώρων που προσφέρθηκαν στο ΚΑΠΗ.