Τ’ ακούσαμε κι αυτό!

Trixeilis Hraklis

Trixeilis Hraklis

Λάβρος εναντίον των μέσων μαζικής ενημέρωσης (γενικώς κι αορίστως) εμφανίστηκε ο δήμαρχος Μονεμβασίας, κατά την πρόσφατη συνέντευξη τύπου του αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος στη Σπάρτη. Ούτε λίγο ούτε πολύ ο κ. Τριχείλης κατηγόρησε τα ΜΜΕ ότι υποβαθμίζουν το έργο των δήμων, που είναι μεγάλο, παρατήρηση την οποία ενστερνίστηκε λίγο αργότερα και ο δήμαρχος Ανατολικής Μάνης κ. Ανδρεάκος.

Το κακό είναι ότι με αυτόν τον τρόπο, της μη διατύπωσης συγκεκριμένων ονομάτων, «τσουβαλιάζονται» όλα τα μέσα, λες και κάνουν όλοι την ίδια δουλειά. Έτσι μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά, και μάλιστα εκείνα τα «χλωρά» που δεν τυγχάνουν χρηματοδότησης για τις υπηρεσίες προβολής (γενικώς κι αορίστως) που προσφέρουν στους λακωνικούς δήμους.

Πάντως η δική μας ιστοσελίδα προτίθεται, εφόσον οι αξιότιμοι κ.κ. δήμαρχοι το ζητήσουν, να τους παραθέσει έναν μακροσκελέστατο κατάλογο δημοσιευμάτων μας, που όχι απλώς δεν υποβαθμίζουν το έργο τους, αντιθέτως το αναδεικνύουν και με το παραπάνω. Και όχι πληρωμένων -το τονίζουμε- δημοσιευμάτων. Αν και, εδώ που τα λέμε, είναι δική τους δουλειά να παρακολουθούν ποιος προβάλλει και τι. Διότι καταντήσαμε να διεκδικούμε τα αυτονόητα.

Αυτά, για να μπαίνουν τα πράγματα στη θέση τους. Όχι να είμαστε και κουρεμένοι και δαρμένοι!