Υακίνθεια 2018: “Πρόβα με τον Αριστοτέλη” το Σάββατο

Με το θεατρικό έργο “Πρόβα με τον Αριστοτέλη” συνεχίζονται το Σάββατο 7 Ιουλίου και ώρα 19.00′ τα Υακίνθεια 2018 στο αμφιθέατρο Σπαντίδου. Πρωταγωνιστεί ο τέως πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών και υφυπουργός Παιδείας Θεοδόσης Πελεγρίνης. Συμμετέχουν ο Σπύρος Ξένος και η Ηλέκτρα Παροίκου. Η σκηνοθεσία είναι του Νίκου Παροίκου.

Λίγο πριν τη θεατρική παράσταση θα προηγηθεί μικρή συναυλία αρχαιοελληνικής μουσικής με την Εβελίνα Μαρκοπούλου (τραγούδι – λύρα – αυλός) και τον Μάριο Κατσάλη (κρουστά).

Η είσοδος είναι όπως πάντα δωρεάν.

Στους χορηγούς επικοινωνίας συγκαταλέγεται και το laconialive.gr.


Το αμφιθέατρο Σπαντίδου βρίσκεται τρία χιλιόμετρα έξω από το Γεωργίτσι, με κατεύθυνση προς τον παλιό χωματόδρομο προς Πελλάνα (αφού πρώτα προσπεράσετε το γήπεδο του Γεωργιτσίου). Η καλύτερη πρόσβαση στο αμφιθέατρο είναι από τη νέα εθνική οδό Σπάρτης – Λεύκτρου. Στον πρώτο κόμβο που θα συναντήσετε θα στρίψετε προς Πελλάνα. Στη συνέχεια θα συνεχίσετε την πορεία σας προς τα χωριά Πελλάνα, Περιβόλια, Αλευρού και αφού προσπεράσετε και το μνημείο με το αεροπλάνο (μετά το Γεωργίτσι), στα 200 μέτρα θα στρίψετε δεξιά προς το γήπεδο, όπου θα υπάρχουν πινακίδες και σημάνσεις.