Υπεύθυνη ενημέρωση για τους επιχειρηματίες της Μονεμβάσιας

Την Κυριακή 10 Απριλίου η Ένωση Επιχειρηματιών Μονεμβασίας διοργάνωσε με επιτυχία ημερίδα για τις επιχειρήσεις της περιοχής. Κεντρικές ομιλήτριες ήταν οι κ.κ. Ελένη Κολοφωτιά, διευθύντρια Επενδύσεων ΤΑΝΕΟ ΑΕ, μέλος ΔΣ της Hellenic Venture Capital Association (HVCA), και Μαρία Πουλάκη, συνεργάτιδα Ειδικής Γραμματείας ΕΤΠΑ & Ταμείου Συνοχής. Την εκδήλωση συντόνισε ο καθηγητής Οικονομικών ΕΚΠΑ κ. Παναγιώτης Αλεξάκης.

Αναπτύχθηκαν θέματα όπως «Τα νέα χρηματοδοτικά εργαλεία και η μετεξέλιξη του ΕΤΕΑΝ σε Αναπτυξιακό Ταμείο», «Προγράμματα επιχειρηματικότητας», καθώς και «Η εξωστρέφεια των μικρομεσαίων επιχειρήσεων κατά την εποχή της κρίσης». Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από έμπειρα στελέχη της κεντρικής διοίκησης και του ιδιωτικού τομέα για τις επενδυτικές και χρηματοδοτικές δυνατότητες που ανοίγονται για τις επιχειρήσεις, και στις τέσσερις ώρες που διήρκεσε η εκδήλωση ετέθησαν πλήθος ερωτημάτων και δεκάδες απορίες επιλύθηκαν.

Στο τέλος της ημερίδας ο πρόεδρος της Ένωσης ευχαρίστησε όλους όσοι παρευρέθησαν, αλλά και όλους όσοι συνετέλεσαν στην επιτυχή διοργάνωση. Κοινή δε υπήρξε η απαίτηση η Ένωση να συνεχίσει την υλοποίηση ανάλογων πρωτοβουλιών.