Υπολογιστές σε 12 σχολεία δώρισε ο Δήμος Σπάρτης

dwrea

dwrea

Άκρως αναγκαίο εξοπλισμό για την κάλυψη εκπαιδευτικών αναγκών δώδεκα νηπιαγωγείων και δημοτικών του δήμου Σπάρτης παρέδωσαν το μεσημέρι της Τετάρτης 13 Μαΐου ο δήμαρχος κ. Ευάγγελος Βαλιώτης και ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Χρήστος Π. Πλειώτας στις διευθύνσεις των παρακάτω Σχολείων:

Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Καστορείου (2 Η/Υ: desktop και laptop).

Νηπιαγωγείο Ανωγείων Παλαιοπαναγιάς (1 laptop).

Νηπιαγωγείο Μαγούλας (1 laptop).

9ο Νηπιαγωγείο Σπάρτης (1 laptop).

Δημοτικό Σχολείο Γκοριτσάς και Νηπιαγωγείο Σκούρας (2 laptop).

9ο Δημοτικό Σχολείο Σπάρτης (1 desktop).

10ο Νηπιαγωγείο Σπάρτης, Δημοτικό Σχολείο (1 laptop).

Νηπιαγωγείο Αφυσσού (1 laptop).

1o Νηπιαγωγείο Σπάρτης (1 laptop).

7ο Νηπιαγωγείο Σπάρτης (1 laptop).

Η προμήθεια των δώδεκα ηλεκτρονικών υπολογιστών πραγματοποιήθηκε από το ΝΠΔΔ της Σχολικής Επιτροπής Α/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Σπάρτης, προκειμένου να διευκολυνθεί η ουσιαστική συμμετοχή των παιδιών στην εκπαιδευτική διαδικασία με τις σύγχρονες τεχνολογίες και την κατάλληλη υλικοτεχνική υποδομή, αλλά και οι εκπαιδευτικοί στο έργο τους.

Είναι η πρώτη μαζική προμήθεια ηλεκτρονικών υπολογιστών που διενεργεί το εν λόγω ΝΠΔΔ, στόχος του οποίου, όπως δηλώνει ο πρόεδρός του κ. Πλειώτας, “είναι, αν και βρισκόμαστε σε δύσκολους οικονομικά καιρούς, όλα τα σχολεία της α/θμιας του δήμου μας -μέσα στο επόμενο διάστημα- να αποκτήσουν τουλάχιστον έναν καινούργιο – σύγχρονο ηλεκτρονικό υπολογιστή».