Υποψήφια δήμαρχος Μονεμβασίας η Θεοδούλη Σπυριδάκου

Αγαπητές συνδημότισσες, αγαπητοί συνδημότες,

Στις εκλογές της περασμένης δημοτικής θητείας, τον Μάιο του 2014, με εκλέξατε δημοτική σύμβουλο του δήμου Μονεμβασίας.

Στη συνέχεια και μέχρι σήμερα, εσείς, οι κάτοικοι των χωριών και των πόλεων του δήμου μας, οι εκπρόσωποι φορέων και δομών και οι θεσμοί της κοινωνίας μας, με τιμήσατε με την αποδοχή σας, μου εκφράσατε τους προβληματισμούς σας, μου επιτρέψατε να μοιραστούμε ευχάριστες και δυσάρεστες στιγμές σας, δίνοντάς μου το έναυσμα να αυξάνω την αφοσίωσή μου προς εσάς, δημιουργώντας έτσι μια σχέση ουσίας και αλληλεπίδρασης.

Ξεκινάει λοιπόν, σήμερα, για μένα και την παράταξη που έχω την τιμή να εκπροσωπώ, μια νέα προσπάθεια, ένας μακρύς και δύσκολος δρόμος με σημείο αναφοράς τις δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019. Σε αυτές τις εκλογές δηλώνω «παρούσα», θέτοντας τον εαυτό μου, την πορεία μου και τις δυνατότητές μου στη δική σας κρίση μέσα από την υποψηφιότητά μου για το αξίωμα της δημάρχου Μονεμβασίας.

Κοινός παρονομαστής για όλους μας είναι η αγάπη για τον τόπο, τα χωριά και τις πόλεις του δήμου μας. Γι’ αυτό απευθύνω ένα ευρύ κάλεσμα σε όλους εσάς που πιστεύετε στην ανάγκη μιας ριζικής και ουσιαστικής ανανέωσης, να στηρίξετε την προσπάθεια αυτή.

Με ειλικρινείς ευχαριστίες,

η υποψήφια δήμαρχος με την παράταξη «Μαζί σας»,

Θεοδούλη Σπυριδάκου