Υποψήφιος δήμαρχος Ανατολικής Μάνης ο Τζανέτος Φιλιππάκος

“Αγαπητοί συμπατριώτες, με αίσθημα υπευθυνότητας και αγάπης προς την ιδιαίτερη πατρίδα μας, τη Μάνη, έφτασε η ώρα να ανακοινώσω επίσημα πλέον την απόφασή μου, να είμαι υποψήφιος δήμαρχος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές στο δήμο Ανατολικής Μάνης, με τη γνωστή σε εσάς Ενωτική Κίνηση Μάνης”.

Με τα παραπάνω λόγια ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του, σημειώνοντας πως εντός των ημερών αποχωρεί από τη θέση αυτή. Παράλληλα τόνισε πως έχει ήδη αποδεσμευθεί και από κάθε κομματική δραστηριότητα, προκειμένου να ασχοληθεί απερίσπαστα και υπερκομματικά με τις δημοτικές εκλογές.

Ο κ. Φιλιππάκος δήλωσε πως σύντομα θα βρίσκεται ανελλιπώς στη Μάνη για να επικοινωνήσει με τους πολίτες και να μοιραστεί τα προβλήματα και τις απόψεις τους.

“Η ανάγκη για αλλαγή είναι αδιαμφισβήτητη. Το αξίζει η ιδιαίτερη πατρίδα μας και υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για καλύτερες ημέρες. Η Μάνη πρέπει να αλλάξει πορεία προκειμένου ν’ αποκτήσει έναν σύγχρονο, εξωστρεφή τρόπο διοίκησης, να διαθέτει ανθρωποκεντρικούς και κοινωνικά ευαίσθητους μηχανισμούς, να μην διαχωρίζει τους πολίτες, να μην περιορίζεται σε έργα «βιτρίνας», αλλά σε ουσιαστικά έργα επ’ ωφελεία όλων των δημοτών και της Μάνης γενικότερα, να υπηρετεί σε κάθε περίπτωση τα συμφέροντα της Μάνης αποκλειστικά και όχι ξένα προς τη Μάνη συμφέροντα” εκτιμά ο κ. Φιλιππάκος, θεωρώντας πως “το μοντέλο διοίκησης του δήμου που έχει ακολουθηθεί μέχρι σήμερα έχει πλέον ξεπεραστεί από τις ίδιες τις κοινωνικές ανάγκες του τόπου, καθώς και από τον σύγχρονο τρόπο σκέψης και από την ανάγκη για παραγωγικά επενδυτικά έργα. Γι’ αυτή την αλλαγή πορείας απαιτείται συνεχής προσπάθεια και ενότητα, με άξονα το κοινό όραμα για ανάπτυξη και αξιοκρατία. Το όραμα μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Αυτή την ευκαιρία δεν πρέπει να τη χάσουμε!”.