ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΥΡΙΖΑ Ν. ΛΑΚΩΝΙΑΣ

h elpida erxetai 1

Βιογραφικά στοιχεία υποψηφίων

Araxovitis Stavros

ΑΡΑΧΩΒΙΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

Γεννήθηκε στο Ξηροκάμπι Λακωνίας και είναι πτυχιούχος του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει ασχοληθεί με τα βιολογικά προϊόντα, τη δακοκτονία και τις αναλύσεις εδαφών και νερών. Είχε εκλεγεί βουλευτής Λακωνίας του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του Μαΐου 2012.

Doumani Sofia

ΔΟΥΜΑΝΗ ΣΟΦΙΑ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθηνών. Είναι εκλεγμένη δημοτική σύμβουλος στο δήμο Μονεμβασίας ως επικεφαλής της δημοτικής κίνησης «Πολίτες εν Δράσει». Από το έτος 2004 εργάζεται στη Νεάπολη Λακωνίας ως δικηγόρος – μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Γυθείου.

Mpouloumpasi Ava 1

ΜΠΟΥΛΟΥΜΠΑΣΗ – ΜΠΑΣΚΟΥΡΕΛΟΥ ΑΒΑ

Αρχιτέκτονας, απόφοιτος του Πανεπιστημίου της Φλωρεντίας. Έχει συμμετάσχει στο αντιδικτατορικό φοιτητικό κίνημα της Ιταλίας. Ανέπτυξε έντονη δραστηριότητα στο κίνημα των πλατειών και στην Κίνηση Ενάντια στα Χαράτσια. Αυτή τη στιγμή, είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Piskopanis Xaris

ΠΙΣΚΟΠΑΝΗΣ ΧΑΡΗΣ

Γεννήθηκε στη Μαραθέα Γυθείου. Είναι υπάλληλος Λιμενικού Ταμείου Λακωνίας. Τελείωσε το ΕΛΚΕΠΑ και έχει σπουδάσει διοίκηση τουριστικών επιχειρήσεων. Έχει γνώση, εμπειρία και συνέπεια σε αρχές και αξίες, έχει διάθεση για αγώνα για τη δημοκρατία, την πατρίδα και το λαό.

Xrysadakos Stayros

ΧΡΥΣΑΔΑΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

Γεννήθηκε στα Κόκκινα Λουριά της Ανατολικής Μάνης. Είναι απόφοιτος του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Επανειλημμένα έχει εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος και νομαρχιακός σύμβουλος στο νομό Λακωνίας. Είναι εκλεγμένος περιφερειακός σύμβουλος στην Περιφέρεια Πελοποννήσου ως υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.