Υποψηφιότητα για το δήμο Σπάρτης θέτει και πάλι η παράταξη Βαλιώτη

Ύστερα από συνάντηση των εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων και αξιολόγηση των δεδομένων, η παράταξη του νυν δημάρχου Σπάρτης αποφάσισε ομόφωνα τη συμμετοχή της στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

“Η Δημοτική Ενωτική Κίνηση Σπάρτης, στις εκλογές του Μαΐου, θα είναι παρούσα, ανεξάρτητη και ενωτική, με παλιά και νέα στελέχη, με ενέργεια και εμπειρία, για να συνεχίσουμε να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη του τόπου μας” σημειώνει σε επίσημη ανακοίνωσή της. Παράλληλα απευθύνει πρόσκληση σε αυτοδιοικητικές κινήσεις και σε κάθε πολίτη που θέλει να συμβάλει στην αναβάθμιση του βιοτικού επιπέδου των δημοτών και τον εκσυγχρονισμό του δήμου, να ενώσουν τις δυνάμεις τους.

Όπως εξάλλου υπογραμμίζει η παράταξη Βαλιώτη, “η πρόσκληση – πρότασή μας αυτή συνάδει απολύτως με τη διοικητική μεταρρύθμιση στην τοπική αυτοδιοίκηση «Κλεισθένης Ι» για τη διεξαγωγή των αυτοδιοικητικών εκλογών με το σύστημα της απλής αναλογικής, που έχει ως στόχο μεταξύ άλλων την οικοδόμηση μιας κουλτούρας συναινέσεων, συγκλίσεων και συνεργασιών για την προώθηση με τη μέγιστη δυνατή αποτελεσματικότητα των δημοτικών συμφερόντων”.