“Φίλε του ποδοσφαίρου, μάθε να σέβεσαι τον ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή…”

Στέλιος και Χρήστος, αντίπαλοι στα λακωνικά γήπεδα, ο ένας αγωνίζεται στον Απόλλωνα Ξηροκαμπίου και ο άλλος στο Κάστρο Γερακίου. Η τύχη τούς έφερε να είναι δίπλα-δίπλα και στα δύσκολα. Χειρουργήθηκαν στο ΚΑΤ πριν λίγες μέρες, ύστερα από τραυματισμό τους στον αγωνιστικό χώρο παίζοντας ποδόσφαιρο. Ο ένας 27 χρονών και ο άλλος 17, ο πρώτος εργαζόμενος και ο δεύτερος μαθητής.

Δυο νέα παιδιά που παίζουν ποδόσφαιρο, όπως χιλιάδες ακόμα στο ερασιτεχνικό επίπεδο, από αγάπη στο άθλημα αυτό, κερδίζοντας μόνο προσωπική ικανοποίηση, το γκολ, τη νίκη, την καλή απόδοση και δυστυχώς ρισκάροντας να χάσουν ένα σημαντικό αγαθό… την υγεία τους, να χάσουν το μεροκάματο, τα μαθήματα, να βιώσουν τον πόνο, να ξοδέψουν χρήματα.

Φίλε του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου που πηγαίνεις το σαββατοκύριακο να παρακολουθήσεις ματς, να θυμάσαι πως πρώτα απ’ όλα οι είκοσι δύο ποδοσφαιριστές παίζουν για να βιώσουν τη χαρά της νίκης και μόνο αυτό, χωρίς κανένα άλλο κέρδος. Μάθε να σέβεσαι τον ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή και να τον χειροκροτείς για την κάθε του προσπάθεια. Το χειροκρότημά σου είναι η αμοιβή τους!

Στέλιο και Χρήστο σιδερένιοι, καλή δύναμη στον προσωπικό σας αγώνα, με το καλό να σας δούμε στα γήπεδα και πάλι γερούς και δυνατούς!

Από τη Διοίκηση του Κάστρου Γερακίου