Φεστιβάλ Σαϊνοπουλείου: Ανοίγει αυλαία με τον “Μαγικό Αυλό” της Κάρμεν Ρουγγέρη

Η Κάρμεν Ρουγγέρη ανοίγει αύριο Τετάρτη τις εκδηλώσεις του 30ού Φεστιβάλ του Σαϊνοπουλείου Αμφιθεάτρου με τον «Μαγικό Αυλό», για να γνωρίσει αυτή τη φορά στους μικρούς της φίλους τον μοναδικό Βόλφγκανγκ Αμαντέους Μότσαρτ.

Μαζί με την ομάδα της, μεταμόρφωσαν τη γνωστή όπερα σε ένα μουσικό παραμύθι πλημμυρισμένο από τις υπέροχες μελωδίες αυτού του μοναδικού συνθέτη, το οποίο ανέβηκε το χειμώνα, αγαπήθηκε και καταχειροκροτήθηκε από μικρούς και μεγάλους θεατές.

Το έργο έχει συναρπαστική πλοκή, που είναι σίγουρο ότι θα προσφέρει στα παιδιά χαρά, διασκέδαση, αλλά και πολλά μηνύματα. Ο πρίγκιπας Ταμίνο -σύμβολο της αρετής και της αγάπης- βρίσκει στο πρόσωπο της Παμίνας το ιδανικό ταίρι. Όμως το ζευγάρι θα περάσει από πολλές δοκιμασίες. Με όπλο την αγάπη, οι ήρωές μας θα νικήσουν και θα ενωθούν για πάντα.

Η παράσταση με διαλεχτούς ηθοποιούς-τραγουδιστές, με παραμυθένια σκηνικά και κοστούμια, χορογραφημένη στη λεπτομέρεια, γεμάτη χρώματα και φως είναι σίγουρο ότι θα κερδίσει το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων.

Η παράσταση θα ξεκινήσει στις 21.15′, με γενική είσοδο 8 ευρώ.

Το Σαϊνοπούλειο Ίδρυμα θα προσφέρει δωρεάν μεταφορά του κοινού μετ’ επιστροφής. Το λεωφορείο θα ξεκινήσει στις 20.15΄ από τα γραφεία του (Κων/νου Παλαιολόγου 86).

Τηλέφωνα επικοινωνίας 27310 82470 και 82395.

Δείτε εδώ ολόκληρο το πρόγραμμα του 30ού Φεστιβάλ.