Αγώνας δρόμου στη μνήμη του Οσίου Νίκωνος

Την Κυριακή 24 Νοεμβρίου στις 11 το πρωί θα διεξαχθεί στη Σπάρτη ο 4ος φιλανθρωπικός αγώνας δρόμου στη μνήμη του Οσίου Νίκωνος του “Μετανοείτε”, με σύνθημα “Τιμούμε τον πολιούχο μας – Βοηθάμε τον συνάνθρωπό μας”. Όλοι οι συμμετέχοντες, αλλά και όποιος άλλος επιθυμεί, μπορούν να συνεισφέρουν με είδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα μακράς διαρκείας (για παράδειγμα ένα κουτί γάλα, ένα πακέτο ζάχαρη, συσκευασμένα τρόφιμα), τα οποία θα διανεμηθούν σε συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη.

Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί από τον ιερό ναό του οσίου Νίκωνο και η διαδρομή του αγώνα είναι: Εκκλησία του οσιου Νίκωνα – Αγίου Νίκωνος – Οδός των 118 – Αρχιδάμου – Όθωνος Αμαλίας – Αγίου Νίκωνος – Τερματισμός στην εκκλησία του οσίου Νίκωνος. Η απόσταση είναι 1.800 μέτρα.

Δηλώσεις Συμμετοχής

Καρτελάκια θα δίνονται από τη Δευτέρα 18/11 στον Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Σπάρτης (ώρες 10.00′-14.00′), στον ιερό ναό του αγίου Νίκωνος (ώρες 8.00′ – 12.00′ και 17.00′ – 18.00′) και στο χώρο της εκκίνησης μια ώρα πριν την έναρξη του αγώνα (ώρα 10.00′) .