Φοιτητές του Τμήματος Ψηφιακών Συστημάτων κατηγορούν Δαβάκη και Κρητικό για αδιαφορία

Το διοικητικό συμβούλιο του φοιτητικού συλλόγου του τμήματος Ψηφιακών Συστημάτων, με δελτίο τύπου που εξέδωσε στις 6 Απριλίου, ενημέρωνε σχετικά με τα προβλήματα της σχολής, που αφορούσαν τη στελέχωση σε ανθρώπινο δυναμικό και υλικοτεχνικό εξοπλισμό. Καλούσαν τους τρεις βουλευτές τις Λακωνίας να κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους ώστε να μην χαθεί το εξάμηνο και να καλυφτούν τα κενά των καθηγητών σύμφωνα με το προβλεπόμενο πρόγραμμα σπουδών.

Σε νέα ανακοίνωση που εξέδωσαν χθες ενημέρωσαν πως έγιναν τα πρώτα θετικά βήματα. Η διοίκηση του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου ζήτησε από το τμήμα ψηφιακών συστημάτων να τής κοινοποιήσει της ανάγκες του σε ανθρωπινό δυναμικό ώστε να καλυφθούν τα μαθήματα που δεν διδάσκονται.

Μάλιστα στη νέα ανακοίνωσή του το ΔΣ απηύθυνε ευχαριστίες προς τον Σταύρο Αραχωβίτη, γιατί όπως υποστηρίζουν “ήταν ο μοναδικός βουλευτής που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μας”. Αναφέρουν επίσης πως “θεωρούμε απαράδεκτη τη στάση των κκ Αθανάσιου Δαβάκη και Νεοκλή Κρητικού που δεν μπήκαν καν στο κόπο να επικοινωνήσουν μαζί μας. Το Τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων υπολειτουργεί και ο κ. Νεοκλής Κρητικός υπόσχεται την δημιουργία νέων πανεπιστημιακών τμημάτων στην Σπάρτη”.