“Φούχτελ το ερωτηματολόγιό σου και μπρος!”

Anasa front

Anasa front

Η παράταξη ΑΝ.Α.Σ.Α. Δήμου Σπάρτης καλεί τη δημοτική αρχή να επιστρέψει ως απαράδεκτο το ερωτηματολόγιο που ο γερμανός αξιωματούχος Φούχτελ απέστειλε στις αυτοδιοκητικές δομές προκειμένου να του παρασχεθούν λεπτομερείς πληροφορίες για τη διοίκηση. Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΑΝ.Α.Σ.Α.:

“Από την πρώτη στιγμή της δημιουργίας της, η Ανεξάρτητη Αγωνιστική Συνεργασία για την Αυτοδιοίκηση (ΑΝ.Α.Σ.Α.) ανέδειξε το μέγεθος της καταστροφικής πολιτικής που εφαρμόζεται από τις μνημονιακές κυβερνήσεις και στην τοπική αυτοδιοίκηση, με την προκλητική παρουσία και τις παρεμβάσεις του γνωστού πλέον Φούχτελ, «έπαρχου» – απεσταλμένου της κ. Μέρκελ στην Ελλάδα.

Δεν πρόλαβαν να ορκισθούν οι νέοι δήμαρχοι και περιφερειάρχες, και αποδεικνύεται με δραματικό τρόπο ότι η γερμανική επικυριαρχία έχει καλύψει το σύνολο της χώρας, με πλέον χαρακτηριστική περίπτωση τις σχέσεις Τατούλη–Φούχτελ στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Θεωρούμε δεδομένο ότι η μοναδική τύχη που αξίζει να έχει το «ερωτηματολόγιο Φούχτελ», το οποίο εστάλη σε όλους τους δήμους και τις περιφέρειες της χώρας, είναι να επιστραφεί στον αποστολέα ως απαράδεκτο. Η νεοεκλεγείσα δημοτική αρχή της Σπάρτης οφείλει και αυτή να επιστρέψει το ερωτηματολόγιο στον αποστολέα του, γνωρίζοντας ότι μοναδικοί εντολείς της είναι οι κάτοικοι του τόπου μας και ότι κανένας «έπαρχος» δεν δικαιούται να παρακάμπτει την ελληνική κυβέρνηση, ακόμα και αν αυτή de facto παραδίδεται σε ξένα συμφέροντα.

Η απάντηση στον έπαρχο είναι μία! Φούχτελ, πάρε το ερωτηματολόγιό σου και μπρός!”