Φροντιστήρια Τζάκα: 36 Χρόνια Επιτυχημένης Παρουσίας

Συνεχίζοντας την παράδοση στις επιτυχίες, τα Φροντιστήρια Τζάκα βρίσκονται και φέτος κοντά στους μαθητές προκειμένου να κάνουν πραγματικότητα τους στόχους και τα όνειρά τους.

Με σεβασμό στις προσπάθειες μαθητών και γονέων, δημιουργούμε τις τάσεις για μια σχολική χρονιά γεμάτη γνώσεις και άριστα αποτελέσματα.

Στρατηγική μας είναι οι χαμηλοί τόνοι, η σωστή και πειθαρχημένη διδασκαλία. Επιθυμία μας είναι ο καθένας και η καθεμία να πετύχει στην πρώτη του επιλογή. Ο πήχης που έχουμε βάλει είναι πολύ ψηλά. Η φετινή χρονιά το απέδειξε. Παρ΄ όλη την δυσκολία των θεμάτων, οι μαθητές μάς έκαναν περήφανους με τους πολύ μεγάλους βαθμούς τους. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους γονείς και τα παιδιά για την εμπιστοσύνη στο φροντιστήριό μας. Η ευρύτερη αποδοχή μας συγκινεί και μας αυξάνει τις ευθύνες για ακόμη καλύτερη δουλειά. Γνωρίζουν πολύ καλά ότι θα κάνουμε τα πάντα για να μην τους διαψεύσουμε.

Η άρτια εκπαίδευση που προσφέρεται από το Φροντιστήριό μας αποτελεί εγγύηση για το μέλλον.

Τα Φροντιστήρια Τζάκα ξεκίνησαν το 1984 στις περιοχές Μολάων και Σκάλας. Το 1990 μεταφέρθηκαν στη Σπάρτη, όπου και συνεχίζουν μέχρι σήμερα, συμπληρώνοντας 36 χρόνια παρουσίας στο χώρο της Εκπαίδευσης στη Λακωνία.

Σας περιμένουμε όλους για ένα όμορφο ταξίδι στη γνώση και στη μόρφωση.

Ολιγομελή Τμήματα και Ιδιαίτερα Μαθήματα:

για μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου

για φοιτητές ΑΕΙ – ΤΕΙ

Λυκούργου 112, 2ος όροφος (κεντρική πλατεία Σπάρτης)
27310 82900, 697 41 46 001, 697 98 18 018

Βρείτε μας και στην επίσημη σελίδα του Φροντιστηρίου μας στο Facebook