Χαμόγελα και ευχές στο ΚΑΠΗ Σπάρτης: Έκοψαν την πίτα τους οι δημοτικοί υπάλληλοι

Μέσα σε μια ιδιαίτερα ζεστή και χαρούμενη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου στην αίθουσα του ΚΑΠΗ η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των υπαλλήλων του δήμου Σπάρτης και των νομικών του προσώπων.

Την καθιερωμένη τελετή άνοιξε ο εφημέριος του ιερού ναού Αγίου Νίκωνος, ο οποίος ευλόγησε την πίτα και απηύθυνε χαιρετισμό εκφράζοντας τις εγκάρδιες ευχές του.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο δήμαρχος Ευάγγελος Βαλιώτης, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Σπύρος Μοιράγιας, οι αντιδήμαρχοι Δημήτρης Αποστολάκος, Γιώργος Κονίδης, Βασίλης Σκρουμπέλος και Χρίστος Πλειώτας, ο πρόεδρος του ΝΠ Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Παιδείας Θεμιστοκλής Πατσιλίβας, ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Σάββας Βελισσάρης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Δήμητρα Γρηγόρη, Χριστίνα Μακρυσοπούλου και από τη μείζονα αντιπολίτευση ο Σταύρος Αργειτάκος και ο Ηλίας Κοντάκος.

Πριν κόψει την πίτα ο δήμαρχος ευχαρίστησε τους εργαζόμενους για την προσφορά τους και την καλή συνεργασία, ευχόμενος καλή χρονιά και το 2018 να δείξουν τον ίδιο ζήλο στην εξυπηρέτηση των δημοτών. Τόνισε πως “οι υπάλληλοι του δήμου αποτελούν την κινητήρια δύναμη, καθώς το 2017, παρά τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε ο δήμος λόγω των μειωμένων χρηματοδοτήσεων, κατάφερε να διεκδικήσει χρηματοδοτήσεις και να εκτελέσει έργα που διευκολύνουν την καθημερινότητα των πολιτών”.

Όπως επίσης ενημέρωσε ο κ. Βαλιώτης, “η δημοτική αρχή βρίσκεται πάντα στο πλευρό των εργαζομένων και έχει αποδείξει εμπράκτως ότι στηρίζει τα αιτήματά τους, καθώς διεκδίκησε και αναμένεται άμεσα η προκήρυξη 15 μόνιμων θέσεων (ΙΔΑΧ) στον τομέα της καθαριότητας. Αγωνίζεται για να ενταχθούν στο δήμο οι υπάλληλοι του προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι, που εργάζονται σε αυτές τις θέσεις για πάνω από μία δεκαετία, και θα συνεχίσει να αγωνίζεται για να καλυφθούν οι 40 περίπου κενές οργανικές θέσεις, ώστε να μπορούν οι υπηρεσίες του δήμου να αντεπεξέλθουν στις δυσκολίες της καθημερινότητας και στα καθήκοντά τους απέναντι στους πολίτες”.

Κατά την προχθεσινή εκδήλωση, ευχές επίσης εξέφρασαν ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου και ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Ενωμένοι Πολίτες” κ. Σταύρος Αργειτάκος.