Χαρούλης: “Το κοπέλι” ξεσήκωσε το Σαϊνοπούλειο

Xaroulis Giannis (15)

Σε ένα εκστατικό μουσικό ταξίδι παρέσυρε τους 2000 και πλέον φίλους του που βρέθηκαν προχθές το βράδυ στο Σαϊνοπούλειο Αμφιθέατρο ο Γιάννης Χαρούλης.

Τραγουδώντας κομμάτια από τους προσωπικούς του δίσκους, βαθιά επηρεασμένους από την κρητική μουσική παράδοση, με την οποία γαλουχήθηκε, αλλά και αγαπημένα τραγούδια άλλων σπουδαίων στιχουργών και συνθετών, κατάφερε να ξεσηκώσει τον κόσμο, που για δυόμιση ώρες παραδόθηκε σε ένα κεφάτο μουσικό γλέντι. Τον εξαιρετικά ευγενή και σεμνό καλλιτέχνη πλαισίωναν τέσσερις μουσικοί που συνέβαλαν τα μέγιστα στην επιτυχία της βραδιάς: ο Μιχάλης Πορφύρης στο τσέλο, ο Πάνος Τόλιος στα τύμπανα, ο Παύλος Συνοδινός στις κιθάρες και ο απίστευτος showman Κωνσταντής Πιστιόλης στα πνευστά.

Κορυφαία στιγμή υπήρξε όταν το κοινό, που δεν ήθελε με τίποτα να τελειώσει η βραδιά, συνέχιζε να καλεί πίσω στη σκηνή τον ερμηνευτή, κι εκείνος επέστρεψε, ζήτησε να σβήσουν τα φώτα και ο ήχος, και τραγούδησε, όπως χαριτολογώντας είπε “όπως τον γέννησε η μάνα του, χωρίς ηλεκτρισμό”, χρησιμοποιώντας για μεγάφωνο τα χέρια του και κλείνοντας έτσι μια υπέροχη συναυλία.

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά το τέλος της εκδήλωσης ο Χαρούλης παρέμεινε για πολλή ώρα στα παρασκήνια του θεάτρου, πρόθυμος να συζητήσει και να φωτογραφηθεί με όλους τους φίλους του, “τα κοπέλια” όπως συνηθίζει να τους αποκαλεί.