Χειροπέδες σε 55χρονο για κλεπταποδοχή

kleptapodoxi (5)

Την Κυριακή το βράδυ, στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας ένας 55χρονος έλληνας, ο οποίος κατηγορείται για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος τα οποία προέρχονταν από κλοπές. Σε κατάστημα ιδιοκτησίας του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος χρυσαφικών και κοσμημάτων. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, μέρος αυτών αποτελούν προϊόντα κλοπών και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους, ενώ για τα υπόλοιπα ερευνάται το νόμιμο της κατοχής τους.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνει ακόμη μία ρομά καθώς και άγνωστο αριθμό συνεργών της, οι οποίοι αφαιρούσαν χρυσαφικά και κοσμήματα που στη συνέχεια διέθεταν στον 55χρονο έναντι χρηματικών ποσών.

Οι αστυνομικές έρευνες και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας. Όποιοι πολίτες αναγνωρίζουν κάποια από τα κατασχεθέντα αντικείμενα ή επιθυμούν να καταγγείλουν ανάλογα περιστατικά κλοπών, παρακαλούνται να προσέλθουν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας ή να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 27210 44644 και 27210 44641 για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας.