Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στο Ξηροκάμπι

Xristougenniatiki ekdilosi

Xristougenniatiki ekdilosi

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ξηροκαμπίου καλεί όλους στη χριστουγεννιάτικη εκδήλωσή του που θα πραγματοποιήθει την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου στην κεντρική πλατεία του χωριού.

Από τις 10.00′ το πρωί ξεκινά το bazaar των συλλόγων γονέων. Στο χώρο θα υπάρχει επίσης έκθεση μουσικών οργάνων και ανταλλακτικό/χαριστικό παζάρι με χρησιμοποιημένα ρούχα, παιχνίδια, τσάντες (παράκληση σε όλους να φέρουν ό,τι μπορεί να ξαναχρησιμοποιηθεί κι από άλλους). Στις 11.00′ η ομάδα “Κανένας” του Πολιτιστικού Συλλόγου Ξηροκαμπίου θα παρουσιάσει το θεατρικό παραμύθι “Η Κάλλω, η Μάρμπω και οι καλικάντζαροι”.

Η εκδήλωση αποτελεί μία συνεργασία των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου Ξηροκαμπίου, των νηπιαγωγείων Ξηροκαμπίου και Ανωγείων-Παλαιοπαναγιάς, του Πολιτιστικού Συλλόγου, της θεατρικής ομάδα “Κανένας” και των πολιτών του χωριού. Ιδιαίτερες ευχαριστίες για τη βοήθειά του οι διοργανωτές απευθύνουν στο Σύλλογο Κυριών Ξηροκαμπίου. Η εκδήλωση υποστηρίζεται από το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Δήμου Σπάρτης.