Χωρίς παράλληλες εκδηλώσεις το φετινό Σπάρταθλον

Με αμετάβλητες δαπάνες συνολικού κόστους 36.610 ευρώ αλλά χωρίς παράλληλες δραστηριότητες θα διεξαχθεί το φετινό Σπάρταθλον, όπως ενημέρωσαν σε κοινή συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν νωρίτερα σήμερα οι πρόεδροι του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Σπάρτης Ηλίας Αναστασάκος και του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Ελένη Δαράκη.

Ο λόγος, σύμφωνα με τους εκπροσώπους του δήμου, είναι ο περιορισμένος χρόνος τον οποίον είχαν στη διάθεσή τους απ’ όταν ανέλαβαν. Επέλεξαν λοιπόν, όπως είπαν, να μην διοργανώσουν “κάτι βιαστικό που ενδεχομένως να μην ήταν επιτυχημένο”. “Θα περιμένουμε το επόμενο Σπάρταθλον για να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε ό,τι θα σκεφτούμε”, δήλωσε χαρακτηριστικά η κ. Δαράκη.

Όσον αφορά στην τελετή λήξης, το σύνηθες πρόγραμμα περιλαμβάνει τις βραβεύσεις των αθλητών στην κεντρική πλατεία Σπάρτης και στη συνέχεια συναυλία της φιλαρμονικής του δήμου με τη συμμετοχή της Χριστίνας Λάμπρου και της Χριστίνας Γαλιάτσου. Την παρουσίαση της βραδιάς θα αναλάβει η Λίλα Κουντουριώτη, δημοσιογράφος συνδρομητικού καναλιού.