Ψήφισμα του Δήμου Σπάρτης για τον θάνατο του Παύλου Γιαννακόπουλου

Από το πρακτικό της χθεσινής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Σπάρτης:

“Το δημοτικό συμβούλιο Σπάρτης σήμερα, ημέρα Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018, κατά την τακτική του συνεδρίαση, μετά το άγγελμα του θανάτου του μεγάλου δωρητή του δήμου Σπάρτης και ιδιαίτερα της τοπικής κοινότητας Σελλασίας ΔΕ Οινούντος Παύλου Γιαννακόπουλου του Δημητρίου, και προκειμένου να αποτίσει τον απαιτούμενο φόρο τιμής στον εκλιπόντα μεγάλο δωρητή και να αποδώσει την πρέπουσα τιμή σε αυτόν, για το ενδιαφέρον και την ευαισθησία και για την αδιάλειπτη θερμή συμπαράστασή του προς την ιδιαίτερη πατρίδα του πατέρα του συμβάλλοντας αποφασιστικά στον εξωραϊσμό της, και σε ένδειξη πένθους και ελαχίστου φόρου τιμής, ομόφωνα αποφάσισε την έκδοση του παρόντος ψηφίσματος, ως ακολούθως:

Αποφασίζει ομόφωνα

1. Να εκφράσει την βαθιά του θλίψη, τα ειλικρινή του συλλυπητήρια και την συμπάθειά του στους συγγενείς και οικείους του εκλιπόντος.

2. Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην παρούσα συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

3. Να παραστεί ο δήμαρχος και αντιπροσωπεία μελών του δημοτικού συμβουλίου στο ναό Θεοτόκου Γοργοεπήκοου και Αγίου Ελευθερίου (στον περιβάλλοντα χώρο της Μητρόπολης) για προσκύνημα στη σωρό του εκλιπόντος.

4. Να κατατεθεί στη μνήμη του εκλιπόντος στεφάνι εκ μέρους του δημάρχου και του δημοτικού συμβουλίου.

5. Να επιδοθεί το παρόν ψήφισμα στην οικογένεια του εκλιπόντος, να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του δήμου και να δημοσιευθεί στα μέσα μαζικής ενημέρωσης της πόλης μας”.