Λουσμένοι από ήλιο, σερπαντίνες, νότες και τρελό κέφι, ο Μέσι, ο Ρονάλντο, σπανιόλες με τις βεντάλιες τους όλο χάρη και μπρίο, τσούχτρες, αρχαίοι σπαρτιάτες, αιγύπτιοι και πολλοί πολλοί άλλοι έγιναν μια μεγάλη παρέα και ξεφάντωσαν σε αποκριάτικους ρυθμούς στη Maskarata 2019!

Η αποκριάτικη παρέλαση της Σπάρτης μέτρησε και φέτος εκατοντάδες καρναβαλιστές με πρωταγωνιστές -ποιους άλλους;- τα παιδιά και ένα δυναμικό κλείσιμο από το ΚΑΠΗ Σπάρτης και τα παραρτήματά του. Οι παρουσιαστές, Άννα και Ελπιδοφόρος, υποδέχθηκαν και χόρεψαν μαζί με τα γκρουπ, που πιστά στο πνεύμα της Αποκριάς θέλησαν με τα πανό και τις εμφανίσεις τους να περάσουν κοινωνικά μηνύματα: “ναι στον αθλητισμό, όχι βία”, “ας κατεβάσουμε το κινητό κι ας συζητήσουμε με τον διπλανό μας”, “αγάπη και σεβασμός στην τρίτη ηλικία” ορισμένα από αυτά.

Το μεγάλο πάρτυ ξεκίνησε από το δημοτικό στάδιο, διέσχισε εν μέσω θερμών χειροκροτημάτων την Κων/νου Παλαιολόγου και συνεχίστηκε με αμείωτο ενθουσιασμό στην κεντρική πλατεία.

Οι αποκριάτικες εκδηλώσεις που διοργάνωσε και φέτος το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Σπάρτης συνεχίζονται το απόγευμα και φυσικά αύριο (Καθαρά Δευτέρα). Δείτε εδώ το πρόγραμμα.