Όμοιοι της Μάνης: Πολιτιστικές πρωτοβουλίες για μικρούς και μεγάλους τον Αύγουστο

Το ινστιτούτο “Όμοιοι της Μάνης” διοργανώνει την ομαδική έκθεση με τίτλο “Συνάντηση Εικαστικών 2020”. Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες Χρύσα Βέργη, Γιάννης Γεωργαρίου, Πέτρος Γεωργαρίου, Όλγα Γεωργιάκου, Βαγγέλης Δημητρέας, Ηλίας Κάσσης, Μιχάλης Κάσσης, Εύα Μελά, Λεωνίδας Μιχαλάκος, Σμαράγδα Σκούρτα και Βασίλης Τάγκαλος. Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 3 έως και τις 22 Αυγούστου στο Πολιτιστικό Κέντρο Κότρωνα (πρ. δημοτικό σχολείο) με ωράριο 19.00′ με 22.00′. Τα εγκαίνια θα γίνουν το Σάββατο 8 Αυγούστου και ώρα 21.00′.

Παράλληλα με την έκθεση και με αφορμή αυτήν, οι “Όμοιοι” διοργανώνουν τον Αύγουστο για δεύτερη “καλοκαιρινό σχολείο τέχνης στη Μάνη”, το οποίο θα περιλαμβάνει δωρεάν μαθήματα ζωγραφικής και μαρμαρογλυπτικής. Τα μαθήματα φέτος θα είναι δωρεάν και ανοικτά για όλες τις ηλικίες (μικρούς και μεγάλους) και οι συμμετέχοντες δεν χρειάζεται να έχουν ειδικές γνώσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκέπτεστε τον ιστότοπο www.homoioimanis.com και τη σελίδα του facebook: Όμοιοι της Μάνης – Homoioi of Mani