“Όχι” για δεύτερη φορά από τη Σπάρτη

sygkentrosi gia to oxi (2)

sygkentrosi gia to oxi (2)

Ακόμη μια συγκέντρωση υπέρ του “όχι” στο δημοψήφισμα της ερχόμενης Κυριακής πραγματοποιήθηκε απόψε Παρασκευή στο πάρκο του ΟΤΕ. Στο σημείο υπήρχε σύνδεση μέσω της οποίας οι συγκεντρωθέντες παρακολουθούσαν ζωντανά την αντίστοιχη εκδήλωση – συναυλία των υποστηρικτών του “όχι” στην πλατεία Συντάγματος.

Προβλήθηκε επίσης η σύντομη ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος έστειλε μήνυμα ενότητας, καλώντας τους πολίτες να πουν όχι στα τελεσίγραφα και τον εκβιασμό, ενώ πρόσθεσε πως “σήμερα όλος ο κόσμος έχει στραμμένα τα μάτια του στην πλατεία Συντάγματος και σε όλες τις μικρές και μεγάλες πλατείες της χώρας μας, στον τόπο που γεννήθηκε η Δημοκρατία… σήμερα γιορτάζει η Δημοκρατία. Ό,τι και να ξημερώσει τη Δευτέρα, θα είμαστε νικητές. Στείλαμε μήνυμα αξιοπρέπειας στην Ευρώπη, γιατί την Κυριακή δεν αποφασίζουμε απλά να μείνουμε στην Ευρώπη, αλλά και να ζήσουμε με αξιοπρέπεια στην Ευρώπη, να είμαστε ίσοι έναντι ίσων. Οι εκβιασμοί ηττήθηκαν, ο λαός θα γράψει ιστορία”.

sygkentrosi gia to oxisygkentrosi gia to oxi (1)sygkentrosi gia to oxi (3)sygkentrosi gia to oxi (4)sygkentrosi gia to oxi (5)sygkentrosi gia to oxi (6)sygkentrosi gia to oxi (7)