1ο ΓΕΛ Σπάρτης: Παίρνει άριστα στο θέατρο και τον αθλητισμό

Για άλλη μια χρονιά το 1ο Γενικό Λύκειο Σπάρτης στον ετήσιο απολογισμό των δραστηριοτήτων του που αφορούν τον χώρο του πολιτισμού και του αθλητισμού καταγράφει σπουδαίες επιδόσεις και δηλώνει τη δυναμική του παρουσία.

Ειδικότερα η θεατρική ομάδα του συνεχίζει τη δυναμική και επιτυχημένη πορεία της για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, ανεβάζοντας παραστάσεις υψηλού επιπέδου. Η θεατρική ομάδα αποτελεί παράδοση για το σχολείο μας, η οποία έχει ξεκινήσει από το 2000 και έχει διακριθεί και κερδίσει επαίνους σε πανελλήνιους θεατρικούς αγώνες του 2002 και του 2003. Εφέτος οργάνωσε και πραγματοποιεί με τη συμμετοχή μαθητών της α’ και β’ λυκείου το ανέβασμα δυο σημαντικών θεατρικών παραστάσεων (“Μπλακ Άουτ” και “Τα Κίτρινα Γάντια”).


Το πρόγραμμα των παραστάσεων είναι το ακόλουθο:

ΜΠΛΑΚ ΑΟΥΤ

Στις 28 και 29 Ιουνίου ώρα 21.30′ στο πνευματικό κέντρο του δήμου Σπάρτης

Στις 7 Ιουλίου ώρα 21.30′ στη Μαγούλα

Στις 8 Ιουλίου ώρα 21.30′ στο αμφιθέατρο του Ξηροκαμπίου

ΤΑ ΚΙΤΡΙΝΑ ΓΑΝΤΙΑ

Στις 3 και 4 Ιουλίου ώρα 21.30′ στο πνευματικό κέντρο του δήμου Σπάρτης

Στις 6 Ιουλίου ώρα 21.30′ στο Παρόρι (ταβέρνα Στελλάκου).


Ακόμα η ομάδα ποδοσφαίρου κοριτσιών του 1ου ΓΕΛ Σπάρτης έχει παγιώσει μια εξέχουσα θέση στον χώρο του αθλητισμού και εκπροσωπεί και προάγει τον αθλητισμό της Λακωνίας, καθώς τα τελευταία τρία χρόνια κερδίζει σταθερά μια θέση στο βάθρο των πανελλήνιων αγώνων ποδοσφαίρου κοριτσιών. Ειδικά εφέτος κατέλαβε τη δεύτερη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Ο διευθυντής του 1ου ΓΕΛ Σπάρτης

Ιωάννης Μηνακάκης