2 με 4 Νοεμβρίου το παγκόσμιο πρωτάθλημα Trifecta του Spartan Race στη Σπάρτη

Το Sparta Trifecta World Championship, ο παγκόσμιος τελικός των αθλητών που έχουν τερματίσει και στις τρεις κατηγορίες αγώνων Spartan Race μέσα στο 2017, θα διεξαχθεί στη Σπάρτη το τριήμερο 2 με 4 Νοεμβρίου. Αυτό ανακοινώθηκε πριν λίγο στην κοινή συνέντευξη τύπου που δόθηκε στο δημαρχείο Σπάρτης από τους εκπροσώπους του αγώνα, τον δήμαρχο Σπάρτης Βαγγέλη Βαλιώτη και τον αντιδήμαρχο Χρίστο Πλειώτα.

Ο συγκεκριμένος τελικός αφορά αποκλειστικά όσους έχουν τερματίσει το Trifecta και σε αυτόν υπάρχουν διαθέσιμες μόνο 3.000 θέσεις. Όσοι αθλητές έχουν ολοκληρώσει το Trifecta μέσα στο 2017 (οι αθλητές που θα ολοκληρώσουν το Trifecta μέσα στο 2018 μπορούν να διεκδικήσουν τη θέση τους από τον Απρίλιο του 2018) θα είναι εκείνοι που θα έχουν την αποκλειστική δυνατότητα να εγγραφούν εντός ενός μήνα. Μετά το πέρας του ενός μήνα, οι εγγραφές θα ανοίξουν και για όσους ολοκληρώσουν το Trifecta μέσα στο 2018 (μέχρι τις 31 Οκτωβρίου).

Σκοπός της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι να διεξαχθεί ένας αγώνας – γιορτή για τους Trifecta finishers. Ωστόσο, όσοι δεν έχουν ολοκληρώσει το Trifecta μπορούν να λάβουν μέρος κανονικά στους αγώνες sprint και super.