30 προγράμματα υλοποίησε φέτος το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης Δήμου Σπάρτης

logo dia viou mathisis

logo dia viou mathisis

Το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του δήμου Σπάρτης κατά την εκπαιδευτική περίοδο Οκτωβρίου 2013 – Ιουνίου 2014 υλοποίησε 30 προγράμματα εκπαίδευσης στα θεματικά πεδία Οικονομία – Επιχειρηματικότητα, Ποιότητα ζωής – Περιβάλλον, Νέες τεχνολογίες, Γλώσσα και επικοινωνία, Κοινωνικές δεξιότητες και δράσεις, Πολιτισμός και τέχνη.

Το ΚΔΒΜ δήμου Σπάρτης εκφράζει τις ευχαριστίες του για την παραχώρηση αιθουσών διδασκαλίας και εργαστηρίων πληροφορικής, προκειμένου να υλοποιηθούν τα προγράμματα εκπαίδευσης, στο διευθυντή του σχολικού συγκροτήματος του ΕΠΑΛ Σπάρτης κ. Μαχαίρα, στο διευθυντή του Εργαστηριακού Κέντρου Σπάρτης και του 1ου ΣΕΚ Σπάρτης κ. Μάρκο, στο διευθυντή του 2ου Λυκείου Σπάρτης κ. Κατσίγιαννη και στον υπεύθυνο του τμήματος Πληροφορικής του ΤΕΙ Σπάρτης κ. Φιλιππόπουλο.

Επίσης, ευχαριστεί τον πρόεδρο της Λέσχης Φωτογραφίας Σπάρτης κ. Γιάννη Γκλέκα για την παραχώρηση οπτικοακουστικού υλικού και τα τοπικά ΜΜΕ για την προβολή του έργου του και την ενημέρωση των πολιτών για τα προγράμματα που υλοποιήθηκαν.

Τέλος, ευχαριστεί όλους τους πολίτες του δήμου που συμμετείχαν στα προγράμματα και ενημερώνει ότι για την παραλαβή των βεβαιώσεων παρακολούθησης θα ενημερωθούν τηλεφωνικά από τις υπεύθυνες του Κέντρου.

Για τα νέα προγράμματα οι πολίτες μπορούν να ενημερωθούν και να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής από 1η Σεπτεμβρίου στο Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του δήμου Σπάρτης στη διεύθυνση Ευαγγελιστρίας 85-87 (ισόγειο), τηλέφωνο επικοινωνίας 27310 24852, e-mail: kdvm107@gmail.com, τις εργάσιμες μέρες από 10.00′ έως 13.00′, καθώς και στο τηλέφωνο 27310 22226 (εσωτ. 112), e-mail: v.katsixti@1504.syzefxis.gov.gr τις εργάσιμες ημέρες από 7.00′ έως 15.00′.