916 οι εξετασθέντες στην εκδήλωση προληπτικής ιατρικής στη Μάνη

Το Κέντρο Υγείας Αρεόπολης διοργάνωσε και φιλοξένησε την έκτη κατά σειρά εκδήλωση προληπτικής ιατρικής υπό την αιγίδα του δήμου Ανατολικής Μάνης. Το Σάββατο 2 Ιουλίου οι πόρτες του Κέντρου Υγείας άνοιξαν για να υποδεχθούν τους προσερχόμενους χρήστες υπηρεσιών υγείας από όλα τα σημεία της Μάνης και όχι μόνο.

Και αυτή τη χρονιά, πιστοί στο ραντεβού, ειδικευμένοι ιατροί διαφόρων ειδικοτήτων (καρδιολογίας, διαβητολογίας, γενικής χειρουργικής, χειρουργικής μαστού, γυναικολογίας, γαστρεντερολογίας, νευρολογίας, νευροχειρουργικής, ουρολογίας, παιδιατρικής, ορθοπαιδικής, πνευμονολογίας, αγγειοχειρουργικής, ογκολογίας, αλλεργιολογίας, παθολογίας, γενικής ιατρικής) προσέφεραν δωρεάν ιατρικές υπηρεσίες.

Η ενθουσιώδης προσέλευση των 916 εξετασθέντων και η ουσιαστική ιατρική παρέμβαση προσέδωσαν έναν εορταστικό χαρακτήρα εντός και εκτός των πυλών του Κέντρου Υγείας Αρεόπολης, το οποίο επιλέγει να ανανεώνει και να τηρεί την υπόσχεση για συνεχή προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, υπερνικώντας εμπόδια και δυσκολίες.

proliptiki iatriki Mani (4)

Ο διευθυντής του Κέντρου, ιατρός κ. Ανάργυρος Μαριόλης απηύθυνε θερμές ευχαριστίες σε όλους τους γιατρούς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, καθώς και στο δήμο Ανατολικής Μάνης, το γενικό νοσοκομείο Λακωνίας και την 6η Υγειονομική Περιφέρεια για την αμέριστη συμπαράσταση.