Σε 2.170 ανήλθαν στην επικράτεια τα νέα κρούσματα κορωνοϊού, σύμφωνα με τη χθεσινή (9/9) ανακοίνωση του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ). Το τελευταίο 24ωρο κατεγράφησαν 43 θάνατοι, ενώ διασωληνωμένοι νοσηλεύονται 384 ασθενείς. Στο νομό μας σημειώθηκαν τρία νέα κρούσματα Covid-19.
Νοσηλευμένοι σε νοσοκομεία της Περιφέρειας
Σύμφωνα με την ενημέρωση της Περιφέρειας Πελοποννήσου σχετικά με τους ασθενείς που νοσηλεύονται με κορωνοϊό στα νοσοκομεία της Περιφέρειας, μέχρι χθες Πέμπτη 9/9 στο γενικό νοσοκομείο Σπάρτης νοσηλεύονταν είκοσι ένα άτομα.
Οι νοσηλευόμενοι covid-19 σε όλη την Περιφέρεια ήταν συνολικά 161, οι εννέα εκ των οποίων σε μονάδες εντατικής θεραπείας. Ανά γενικό νοσοκομείο οι νοσηλευόμενοι ήταν 9 στο Άργος, 28 στην Τρίπολη, 9 στο νοσοκομείο Ναυπλίου, 30 στην Κόρινθο (πέντε σε ΜΕΘ), 21 στη Σπάρτη και 64 στην Καλαμάτα (τέσσερα σε ΜΕΘ).