Ανακοίνωση προς κτηνοτρόφους για το έντυπο κατανομής βοσκότοπων

ktinotrofos

Παρατείνεται μέχρι και τις 15 Φεβρουαρίου 2018 η προθεσμία καταβολής των οφειλών για τις κατανομές των βοσκήσιμων γαιών για τα έτη 2016 και 2017.

Καλούνται οι κτηνοτρόφοι στους οποίους κατανεμήθηκαν από τον ΟΠΕΚΕΠΕ επιλέξιμες εκτάσεις βοσκότοπων εντός των διοικητικών ορίων του δήμου Σπάρτης για τα έτη 2016 και 2017 και οι οποίοι δεν έχουν παραλάβει ακόμα το έντυπο κατανομής της βοσκήσιμης γαίας, να προσέλθουν (με την αστυνομική τους ταυτότητα) στα γραφεία του τμήματος Αγροτικής Ανάπτυξης του δήμου Σπάρτης (Μαγούλα, πρώην δημαρχείο Μυστρά), προκειμένου να λάβουν γνώση ενυπόγραφα και να παραλάβουν το έντυπο, το οποίο επέχει θέση σύμβασης μίσθωσης.

Στη συνέχεια οι δικαιούχοι κτηνοτρόφοι θα πρέπει να καταβάλουν στον αναφερόμενο τραπεζικό λογαριασμό της ΠΕ Λακωνίας (ως και 15/2/2018) το μίσθωμα δικαιώματος χρήσης βοσκής που αναγράφεται στο έντυπο.

Στην περίπτωση μη καταβολής του ποσού, η αρμόδια Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας της ΠΕ Λακωνίας βεβαιώνει και αποστέλλει το οφειλόμενο ποσό στην οικεία ΔΟΥ του υπόχρεου, προκειμένου αυτή να προχωρήσει στην ταμειακή βεβαίωση του χρέους σύμφωνα με τις διατάξεις του ν.δ. 356/1974 «Περί Κώδικος Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων» όπως ισχύει.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 27313 61132, 27313 61127, καθώς και στη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Λακωνίας.