Στις 21 Μαρτίου, κατά τη διάρκεια μιας μεγάλης παγκόσμιας γαστρονομικής βραδιάς, γιορτάζουμε τη γαλλική κουζίνα, τις παραδόσεις και τις αξίες της. Χιλιάδες σεφ και εστιατόρια από όλο τον κόσμο θα σερβίρουν την ίδια μέρα ένα παραδοσιακό γαλλικό δείπνο στους πελάτες τους. Πρόκειται για μια μοναδική ευκαιρία γνωριμίας και απόλαυσης των γεύσεων της Γαλλίας!
Συμμετέχοντας στη δράση, το Mystras Grand Palace Resort & Spa θα σερβίρει το εξής γαλλικό μενού με wine pairing στην τιμή των 40 ευρώ ανά άτομο:
Καλωσόρισμα
Ταρτάκι κρεμμυδιού και γαλλική σαμπάνια
Moet & Chardon Bruit Imperial
(Λευκή ξηρή)
Ορεκτικό
Cassoulet De Toulouse
Με φασόλια βουτύρου Πρεσπών, τραγανό καπνιστό χοιρινό, χωριάτικα λουκάνικα και μελωμένα παϊδάκια αρνιού
Chateu Le Castelot
Κυρίως
Coq Au Vin
Κόκκορας σιγομαγειρεμένος με κόκκινο κρασί
Πέρλες κρεμμυδιού – μανιτάρια κaι τουίγ σφέλας
Chateau De Saint Cosme
Τυριά
Γραβιέρα Μονεμβασίας – Μπουλέτα ανθότυρου γεμιστή με φρέσκο λακωνικό μπλούμπερι – Brie – Roquefort και τοπική μαρμελάδα σύκου
Vieilles Vignew De Pinot Noir Bourgogne
Γλυκό
Μιλφέιγ φράουλας
Moet & Chardon Rose Imperial
(Ροζέ ξηρή)