Αγαπητοί φίλοι,

Ήταν δύο χρόνια πριν, όταν η ιστοσελίδα μας συστήθηκε στο ευρύ λακωνικό -και όχι μόνο- κοινό. Διακηρύσσαμε σε εκείνο το πρώτο μας κείμενο την πρόθεσή μας να αποτέλεσει ετούτο το site έναν νέο δίαυλο επικοινωνίας, ένα χρήσιμο εργαλείο για τον πολίτη. Εξάλλου, το laconialive.gr συνελήφθη ως ιδέα και τελικά υλοποιήθηκε προκειμένου να παράσχει αδέσμευτη, αντικειμενική και ποιοτική ενημέρωση, σε τοπικό, περιφερειακό και εθνικό επίπεδο.

Από τότε κύλησε πολύ νερό στ’ αυλάκι. Οι ατελείωτες ώρες ρεπορτάζ, η ολόψυχη αφιέρωσή μας στον αγώνα της ενημέρωσης, αλλά και η δική σας ανταπόκριση, τα εποικοδομητικά σας σχόλια, η ενθάρρυνσή σας στις προσπάθειές μας, μας οδήγησαν στην απόφαση να δώσουμε σήμερα, στην επέτειο δύο χρόνων λειτουργίας, μια ολοκαίνουργια εμφάνιση στην ιστοσελίδα. Ελπίζουμε ότι τόσο από εικαστική όσο και από χρηστική άποψη η νέα διάταξη θα διευκολύνει την περιήγησή σας. Άλλωστε οι αλλαγές έγιναν για σας και σε σας αφιερώνονται. Σε ένα αναγνωστικό κοινό που μέρα με τη μέρα αυξάνεται, για να επιβεβαιώσει αυτό που καθημερινά πασχίζουμε να αποδείξουμε: ότι μπορεί να υπάρξει ποιοτική ενημέρωση στο διαδίκτυο.

Και κάτι τελευταίο: Το laconialive.gr από την πρώτη ώρα που βγήκε στον “αέρα” είχε, έχει και θα έχει ως μόνη δύναμη και στήριγμα τους αναγνώστες του. Κόντρα σε όλους και όλα, καταφέρνει να βρίσκεται στις πρώτες προτιμήσεις των αναγνωστών βασισμένο μόνο στον επαγγελματισμό του και την αλήθεια, χωρίς τις πλάτες κανενός.

Καλούμε λοιπόν τον επιχειρηματικό κόσμο του τόπου μας, εφόσον μπορεί να διακρίνει τις διαφορές, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να πάμε τον τόπο μας μπροστά. Εκμεταλλευθείτε το άνοιγμα που προσφέρουμε στην αγορά, αντλήστε από το κύρος μας και προτιμήστε εμάς για τη διαδικτυακή προβολή των επιχειρήσεών σας. Σας συμφέρει!

Ρωτήστε μας σήμερα κιόλας για τα διαφημιστικά μας πακέτα. Θα εκπλαγείτε με το πόσο εύκολα μπορεί να προσαρμοστεί η διαφήμισή μας στα μέτρα σας. Εξάλλου, όπως βλέπετε, το μέλλον γράφεται ήδη στο ίντερνετ!